Wie zijn we

WTC Aalter Sportief telt op vandaag een 100-tal (fietsende en supporterende) leden en is sinds 1970 actief in het wereldje van het wielertoerisme. Met organisaties als VTT en wintercyclo 'Dwars door de Bossen van Vlaanderen, en zoals zomercyclos  'Ft Dranken Engels' en 'Ft Altra Decor',  hebben we al aardig onze strepen verdiend.

Voorstelling Clubbestuur:
Jean Luc Grammens - Voorzitter - Hulp Secretaris
Patrick Paret - Ondervoorzitter
Hendrik Vermeire - Secretaris - Webmaster
Andy Grammens - Schatbewaarder
Marino Strobbe - Hulp schatbewaarder - Materiaalbeheerder

We rijden elke zondag van maart tot september in twee groepen: groep A die gemiddeld 27 km/u fietst (65 à 75 km) en groep B die gemiddeld 22 km/u fietst (40 à 50 km, met tussenstop).

Wie wil komen "proeven" hoe het werkt, is steeds welkom. Je kan tweemaal meefietsen zonder lid te worden. Afspraak aan ons clublkaal Sparrenhof te Aalter vanaf maart om 9u op zondagmorgen, en vanaf april om 8u30. Check de kalender: enkele keren per jaar is er een afwijkend startuur.